NetEnt

Guns’ N’Roses kom ut 2016 och denna slot som är sponsrad av Guns N’ Roses är tillverkad av NetEnt, Net Entertainment. Denna svenska spelutvecklare tar fram mycket innovativa spel och du hittar populära slots som Starburst bland deras spel. Deras senaste stora spel är Guns N’ Roses som är en fullspäckad enarmad bandit som kombinerar rockmusik och scener från livespelningar från hårdrocksbandet med bonusfunktioner som ofta slumpmässigt dyker upp och häftiga specialeffekter. Härlig musik, stora prispengar och många bonusfunktioner är något som associeras med denna nya slotmaskin.

Spelutvecklaren NetEnt grundades 1996 och detta företag har snabbt fått kunder över hela världen. Många dras till de nya spelkoncept som företaget utvecklar och namnet associeras inom spelvärlden med framtidvisioner och modern inställning till spel med fokus på dagens moderna spelplattformer såsom mobiler eller surfplattor. Spelutvecklaren har tagit fram populära slots som Starburst, Arabian Nights och Gonzo’s Quest.

Mer om dessa spel hittar du på www.netentspelautomater.com

Spel utvecklat för att passa modern teknik

Att spela slots är inte krångligt och NetEnt som har utvecklat Guns N’ Roses är kända för sina användarvänliga slots. Du spelar på fem hjul och du kan maximalt satsa 2 000 kronor per omgång. Den minsta summan du kan satsa per omgång är 2 kronor. Företaget satsar på att designa spel som är anpassade till modern teknik.

Genom att samarbeta med ett berömt rockband så har NetEnt skapat en spelautomat som inte enbart attraherar fans till rockbandet. Spelet har många funktioner som drar till sig spelare och givetvis så lockar Guns N’ Roses också med chansen till att vinna en större summa pengar.

Funktioner som dyker upp slumpmässigt

NetEnt har skapat ett spel som erbjuder en varierande spelupplevelse. Många funktioner dyker upp slumpmässigt och detta är något som passar moderna människor alldeles utmärkt. Det är svårt att tröttna på ett spel som hela tiden förändras och som inte är förutsägbart. Den svenska spelutvecklaren NetEnt lyckas med konsttycket att fånga moderna människors önskan om spel som utmanar och som ständigt överraskar. Deras spel har dessutom vacker grafik och härlig ljudeffekter.