Guns N’ Roses först i serien NetEnt Rocks

NetEnt Rocks The Tour

Guns N’ Roses har sedan det introducerades i början av året fått mycket uppmärksamhet i media och dragit till sig många spelare som älskar att spela medan de lyssnar på rockmusik. Spelet är det första i serien ”NetEnt Rocks” som mixar kända musiker och rockband med spännande spelfunktioner och chansen att vinna pengar.

NetEnt släpper varje år slots som de utvecklar i samarbete med ett varumärke. Slots som Scarface, South Park, Creature from the Black Lagoon och The Invisible Man är framgångsrika spelautomater som företaget har gjort. När de introducerade Guns N’ Roses så tog de steget från filmens till musikens förtrollade värld.

NetEnt har redan introducerat några nya spel under året; Glow och Drive: Multiplier Mayhem. Glow tar spelare på en spännande resa full med skimrande norrsken. Detta spel använder wildsymboler som gjorde sloten Starburst så framgångsrik. Drive: Multiplier Mayhem är en slot som passar dig som gillar snabba bilar och wildsymboler. Denna slot består av en virtuell racing värld där bra förare kan vinna stora prispengar.

En slot med steampunk-teman lanserades i februari. Denna slot är perfekt för personer som älskar science-fiction och spelet blandar zeppelinare med futuristisk teknik. Spelet har godsaker som bonusspel och x7 multiplikator och lockar dessutom med vinster på upp till 300 000 mynt.

Vad händer 2016?

NetEnt kommer varje månad ut med nya spel som är anpassade både för datorn och mobilen. Skaparen av Guns N’ Roses har lagt till namnet Touch till sina mobilanpassade spelautomater. Detta gör det lätt att hitta rätt spel.

Gör det till en vana att alltid läsa nyhetssektionen på ett nätcasino. Här hittar du dels information om nya spel men även erbjudanden om att testspel och olika kampanjer som pågår. Spelbolag erbjuder ofta free spins, välkomstbonus och andra bonusar som gör det möjligt att testspela nyheter. NetEnt gör spel av hög kvalité så håll utkik vad de erbjuder under året.