Guns N’ Roses Recension

Guns N’ Roses är ett innovativt och händelserikt spel som breddar det traditionella konceptet för hur slots ska se ut och fungera. Samarbetet mellan spelutvecklaren NetEnt och musikbandet Guns N’ Roses har resulterat i en avancerad slot för alla casinospelare som gillar spelautomater med många funktioner. Att lyssna på musik från bandet direkt i sloten medan du spelar är en dröm för många fans av hårdrocksbandet Guns N’ Roses. Bandet bildades i Los Angeles 1985 och är ett av de bästsäljande banden med hits som Sweet Child O’ Mine, Welcome to the Jungle, och November Rain.

Du kan välja mellan fem låtar i sloten och valfrihet mixat med häftig grafik förvandlar en vanlig slot till ett nytt revolutionerande spel. Spelaren står i centrum i denna slot och du bestämmer själv om du vill byta låt i bakgrunden eller ändra din insats. Allt du kan förvänta dig av en rockkonsert finns på de snurrande hjulen, från rockhjältarna i bandet till speciella symboler som för tankarna till deras låtar.

guns-n-roses-slot

Guns N’ Roses slot i action.

Guns N’ Roses symboler och funktioner

Ett stort dragplåster för sloten, förutom samarbetet med ett rockgrupp, är stora prissummor. Fem hjul snurrar på Guns N’ Roses där bonusspel och olika bonusfunktioner innebär att du kan förvänta dig många trevliga överraskningar medan du väntar på att den korsformade wildsymbol mitt på hjulen – Guns N’ Roses symbolen – ska dyka upp. Temat på sloten bygger på idén att biljetterna till en konsert är slutsålda. Blinkande ljus transporterar dig till en rockkonsert och i sloten finner du korta utklipp från konserter blandade med bandets logo och surrande vinylskivor.

lbland kan du vinna 10x summan som står på ett spel och hur fantastiskt är det inte att hitta ett sådant meddelande på skärmen – 10x multiplier. Detta innebär att du kan vinna stora summor med pengar.

Så här tycker vi om Guns N’ Roses

Guns N’ Roses är ett häftigt spel med rockiga spelfunktioner som kan ta lite tid att lära sig. Fans av bandet Guns N’ Roses kan se fram emot flera timmar med underbar underhållning som kan leda till stora prispengar. En anledning till att denna slot på kort tid har blivit mycket populär är att den kombinerar ett nytt koncept: inslag av musik med häftiga och nya spelfunktioner. Låtarna som Guns N’ Roses spelar är ganska långa vilket gör att det tar tid att spela igenom låtarna. Risken att du tröttnar på lyssna på låtarna medan du spelar är således inte så stor. Bonusspel och olika bonus funktioner innebär att det alltid händer något spännande. Spelet saknar en progressiv jackpott, men du kan ändå vinna stort medan du lyssnar till rockmusik – maxvinsten är hela 750 000 mynt.