Guns N’ Roses Free spins

Free spins eller gratissnurr är en uppskattad funktion i slotspel. Ett utmärkande drag för sloten Guns N’ Roses är fokuseringen på free spins. Dessa free spins förvandlar spelet till något spännande och oförutsägbart. Man vet nämligen aldrig när en free spin kommer dyka upp.

I Guns N’ Roses hittar du tre olika free spin-lägen som bidrar till att skapa en häftigt stämning som passar rockfantaster. Den första funktionen är baserat på rockbandets album Appetite for Destruction Wild. Fem wildsymboler i form av ett kors ökar dina vinstchanser. Detta är en lite mer ovanlig form av joker som delar ut fem enskilda wildsymboler som aktiveras slumpmässigt. Ett kors med dödskallar aktiveras på hjul 2-4. De fem symbolerna föreställer de fem bandmedlemmarna.

Legend and encore spins

Om du får en legend spin så dyker de olika Guns N’ Roses legenderna upp och rockhjältarna fungerar som wildsymboler. Funktionen innehåller wilds som tar upp ett helt hjul, stacked wilds, och detta ökar dina vinstchanser ytterligare. Du får tre freespins med staplade wild på en av medlemmarna i rockbandet. Det som gör detta spännande är att du inte kan förutsäga när en legend-spin kommer. Dessa spins kommer helt slumpartat och även om ditt spelande inte gått speciellt bra hittills så kan allt snabbt förändras om du har turen att få en legend spin.

Encore free spins skapar en härlig rock & roll stämning med 10 free spins, vilka aktiveras direkt. Det fina är att detta inte är vanliga free spins. Istället så får man ett frisnurr med en garanterad stacked wild. En free spin med en extra liten twist där du precis som i legend spins får en wild på snurrarna i spelläget.

guns-n-roses-slot

Håller tummarna för en Encore Free spin.

Free spins när du öppnar konto

Många spelbolag erbjuder free spins med Gun N’ Roses när du registrerar ett konto och kanske kommer du att snurra fram en häftig legend spin om du tar chansen och provar sloten Guns N’ Roses.