Guns N’ Roses Jackpottar

Drömmer du om att kamma hem en storvinst? Sloten Guns N’ Roses erbjuder ingen progressiv jackpott men du kan ändå ha turen att vinna en större summa pengar. Högsta vinsten på denna slot är 750 000 mynt.

Slots, även kallade spelautomater eller videoslots, är ett enkelt spelkoncept som går ut på att få samma symboler på en rad. Den svenska spelutvecklaren NetEnt har utvecklat det perfekta slotspelet i Guns N’ Roses om du gillar hårdrock och många spelfunktioner. Hjulställningen är traditionell i denna slot som för övrigt är banbrytande och innovativ på många sätt. Fem hjul snurrar med 20 fasta linjer. Ställ in insatsnivån så att den passar din spelbudget och snurra på hjulet. Lägsta myntvalör är 0,10 kr medan den högsta är 10 kronor. Det går att spela med 10 mynt per linje så lägsta insatsen blir 2 kr och högsta insatsen blir 2 000 kr (myntvärde x antal linjer). Det finns en knapp som heter maxinsats på spelet, denna startar spelet med det ett myntvärde på högsta möjliga insatsnivå.

Viktiga symboler

Sloten Guns N’ Roses är utformad som en stor scen med fem hjul. Strålkastare flickar över ett hav med fans som givetvis jublar varje gång du vinner en summa pengar. Lägre symboler, 10 eller Ess, är skriva i guld och dekorerade med bandets välkända rosor. De symboler som betalar mest är Axl Rose, Slash, Duff Mckagan och plektrum. Wildsymbolen är bandets logo och om den dyker upp så ersätts alla symboler. Bonussymbolen som är en svart vinylskiva ersätts dock inte, istället ger denna symbol dig tillgång till antingen ett vinst eller bonusspel. Vinsten är en slumpmässig summa vilket gör det hela lite extra spännande.

Guns N’ Roses är en slot med ikonisk logo från ett av världens mest kända rockband. Denna symbol fungerar som wild och kan ersätta andra symboler och staplas. När hjulet blir wild så ökar dina chanser att vinna. Ta chansen och prova lyckan många nätcasinon erbjuder free spins på Guns N’ Roses.